On august 15, 2022

EPIC flyttes til skyen!

Lørdag 10.september flyttes EPIC-administrasjonssystem opp i en skybasert tjeneste. Denne endringen vil føre til økt hastighet og skal sørge for at plattformen forblir sikker.
Dette vil føre til «nedetid» mellom kl. 17.00-24.00 denne dagen. 

Avsender e-posten på EPIC bli endret – ENDRET 1/9/22
Vi har tidligere kommunisert basert på informasjon fra Wiley at alle e-poster som kommer fra EPIC-administrasjonssystem vil fra 25.august sendes fra noreply@wiley-epic.com (i stedet for [YourUserName]@wiley-epic.com). Dette har nå Wiley gått tilbake på, og det vil ikke bli endring. Du vil fortsatt ha mulighet til å tilpasse både første del i e-posten og tittelen i utsendelser fra EPIC. 

Likevel, selv om e-posten har tilpasset navn – vil den fungere som en «no reply»-mail. Det blir lagt inn en automatisk svarmelding til de som prøver å svare på e-postene, med informasjon om riktig kontaktinformasjon.

Vennligst merk: Domenenavnet (@wiley-epic.com) endres ikke, så alle klienter som allerede har hvitelistet dette domenet trenger ikke å gjøre noen endringer. For å være trygg og unngå problemer med spam, sørg for å legge til noreply@wiley-epic.com i adresseboken for sikker avsender.

 

Ønsker du en gjennomgang/rask opplæring i EPIC, eller har andre spørsmål med tanke på denne plattformen – ta kontakt med Nina på nina.karlsnes@volo.no 

  • Av Nina Karlsnes  0 Kommentarer   

    0 Kommentarer