On november 22, 2022

Glimt fra MindLab Norway 2022

Se bilder og video lenger ned på siden.

Takk til alle som bidro med sitt engasjement og erfaringsdeling under nettverkssamling MindLab Norway for sertifiserte Everything DiSC-instruktører. Dere virket godt på oss! ❤️

Takk til foredragsholderne Atle Vårvik (Motets kraft), Ida Brattbakk (Suksessfaktorer og fallgruver ved prosessledelse) og Mette Hopsdal (Hva har vi hørt, og hva kan jeg fylle til?) for inspirerende og lærerike innlegg! 🤩

Takk til Britannia Hotel for profesjonell service og nydelig mat til vårt arrangement🍽️

Vi er enorm takknemlige for inspirasjonen og gjennomføringsmotet dere viste! Dere virket godt på oss! ❤️ Takk! 

 

 

Årets DiSC®-instruktør:
Tradisjon tro ble «Årets DiSC®-instruktør» kåret, og denne gangen gikk seieren til NTNU, med sine sertifiserte instruktører. Gratulerer!

Jurybeskrivelse:

Årets vinner er både interne instruktører og en organisasjon. I årene fra 2018 og frem til 2020 har Volo AS sertifisert 10 Everything DiSC®-instruktører.

Historien fra 2018 og frem til 2022 forteller om arbeid med primært lederutvikling, og teamutvikling.

De interne instruktørene er også akkreditert for å kunne jobbe med The Five Behaviors™.

Denne utmerkelsen dedikeres til de interne Everything DiSC®-instruktørene i organisasjonen som aktivt og på en god måte jobber med verktøyene, men også til organisasjonen som har valgt å satse på verktøyene, i arbeidet med å utvikle relasjonsferdigheter og legge grunnlaget for godt arbeidsmiljø og gode møter mellom folk.

Fra organisasjonen fikk sin første sertifiserte instruktører, har de for oss i Volo alltid vært en god, profesjonell og hyggelig kunde å samarbeide med.

  • Av Nina Karlsnes  0 Kommentarer   

    0 Kommentarer