KETIL OLSEN

Ketil har jobbet med HR og utvikling av mennesker i nesten 30 år, og har bred erfaring fra flere bransjer. Han etablerte Volo AS i 2007. Ketil er International Certified Everything DiSC Trainer – ICDT Wiley og har erfaring med prosesser innen ledelse, coaching, teamutvikling, salg, omdømmebygging, bedriftskultur, visjon og verdiimplementering, samt trening og utvikling innen effektiv atferd og kommunikasjon.

Ketil er leder for Fagråd Ledelse & Kompetanse i NiT, og har lenge vært aktiv i Næringsforenings arbeide i Trondheimsregionen. Tidligere erfaring som foreleser ved Handelshøyskolen BI Trondheim, er utdannet innen finans og markedsføring, i tillegg til coaching og ledelse ved NTNU i Trondheim.

 

NINA HOLMESET KARLSNES

Nina er  International Certified Everything DiSC® Facilitator siden høsten 2018, og jobber tett med support og oppfølging av sertifiserte instruktører.

Nina er også kommunikasjonsansvarlig med strategisk og operativt ansvar for den digitale kommunikasjon og markedsføring, derav drift av hjemmeside, læringsplattform, teknisk support mm. Nina har bred erfaring med markeds- og innholdsproduksjon, og jobbet flere år som Markeds- og mediekonsulent i Molde Fotballklubb før hun flyttet til Trondheim. Hun har videre erfaring med kommunikasjon og omdømmebygging gjennom innholdsproduksjon og relasjonsbygging, sosiale medier, salg og administrasjon.