Medarbeider- og egenutvikling

Ønsker du å skape mer effektive relasjoner? Øk innsikten og forståelsen for din egen og andres adferd på arbeidsplassen. Du vil forstå og sette pris på personene du samarbeider med på en ny måte.

Everything DiSC® Workplace er en komplett løsning utviklet for å skape en positiv, virkningsfull og persontilpasset læringsopplevelse. Få bevissthet rundt motivasjonsfaktorer, prioriteringer, styrker, forbedringsområder, og et felles begrepsapparat for trening og utvikling. Resultatet er mer effektive og produktive jobbrelasjoner.

 

Bli internasjonalt sertifisert i et av verdens mest anvendte og anerkjente verktøy for utvikling av kommunikasjon og adferd.

 

«Interpersonal skills are where we’re seeing the biggest imbalance. Communication is the No. 1 skills gap»

– CEO, LinkedIn

 

Disse ferdighetene er ifølge LinkedIn Journal of Education kritiske, spesielt i jobber innen salg, prosjektledelse, teamledelse og ledelse generelt.

 

Først i Norge

Som første og eneste i Norge, tilbyr Volo AS som partner til Wiley en internasjonal sertifisering i Everything DiSC® Workplace. Etter bestått eksamen kan du jobbe med verktøyene i Norge så vel som resten av verden.  

Du kan jobbe med målrettet trening innenfor medarbeider-, team- og lederutvikling, i rekruttering, bedrift- og organisasjonsutvikling. Verktøyene gir effekt i forhold til effektiv kommunikasjon, samarbeid, salg, forbedring i arbeidsmiljø og resultatoppnåelse i virksomheten.

 

Fremtidens viktigste kunnskap

Trening på kommunikasjon og adferd er et område i vekst. I en tid med digitalisering og automatisering, kreves mer i forhold til effektiv kommunikasjon, samarbeid, arbeid i team og tilpasset ledelse. Dette er en internasjonal sertifisering som er etterspurt i virksomheter og arbeidsmarkedet generelt, og passer for deg som er leder, teamleder, prosjektleder, selger, coach, jobber innen HR eller som konsulent og ønsker å formalisere den kunnskapen du allerede har, tilegne deg nye verktøy og metode, eller ønsker en karriere innen medarbeider- team og lederutvikling. Sertifisering betyr kvalitetssikring.

Ta en fremtidsrettet videreutdanning.

Verktøyet

Everything DiSC® er et refleksjonsverktøy som skaper resultater. Metodikken baseres på solid forskning. Kurslederne lærer deg metode og verktøy som gir din virksomhet et konkurransefortrinn.

 

Digitale selvstudier og personlig undervisning

Kurset er lagt opp slik at du enkelt kan kombinere det med en travel arbeidshverdag. Gjennom en personlig læringsopplevelse får du innsikt og forståelse i verktøy og metode.

  • Kurset starter med 4-6 timer selvstudier i Everything DiSC® via vår digitale og interaktive læringsplattform.
  • Deretter to dager instruktørbasert undervisning i klasserom.
  • Et webinar med introduksjon til følgende Everything DiSC®-verktøy: Ledelsesprofil, Work og Leaders, Salgsprofil og Profil for Produktiv Konflikt.
  • Påbyggingskurs i teamutviklingsverktøyet The Five Behaviors™ via et 3-timers webinar

 

Dette er et engasjerende kurs med spennende undervisning, trening, casestudier, beste praksis og diskusjoner i grupper og spennende digitale selvstudier med podcast, film og oppgaver.

Undervisningen gjennomføres på norsk, du får tilgang til en norsk arbeidsbok og online bibliotek samt digital læringsplattform med engelskspråklig materiale, slik at du lærer de internasjonale begrepene underveis.

Gjør som 7.5 millioner andre i 70 land og få innsikt i Everything DiSC®.

 

Gjennom Wiley Workplace Learning Solutions er vi tilknyttet et globalt nettverk av Authorized Wiley Partnere, som jobber med kompetanseutvikling. 7,5 millioner har tatt Everyhting DiSC® eller The Five Behavior of a Cohesive Team™ globalt siden 2008. Hvert år leveres ca. 1 million verktøy  i mer enn 35.000 virksomheter globalt.

 

Everything-DiSC-Authorized-Partner

 

Volo AS er Authorized Partner Everything DiSC® og Authorized Partner The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Wiley Brands.

 

logo3

 

 

Volo AS er det norske kompetansesenter for faglig utvikling, prosesstøtte og sertifisering av Everything DiSC®-instruktører. Vi jobber med en rekke virksomheter i offentlig og privat sektor, og er vinner av Diamond Award fra Wiley åtte år på rad.