Vår kompetanse og erfaring

 

Vi styrker relasjonskompetansen for å gjøre mennesker bedre i møte med hverandre.

Volo AS leverer kompetanse og verktøy som utvikler sunne organisasjoner.

Volo AS er det norske kompetansesenter for faglig utvikling, prosesstøtte og sertifisering av Everything DiSC®-instruktører. Vi jobber med en rekke virksomheter i offentlig og privat sektor over hele landet.

Vi sertifiserer ledere, teamledere, salgsledere, konsulenter, coacher, rådgivere, organisasjonspsykologer og HR-personell i noen av verdens mest anvendte og anerkjente verktøy for utvikling av adferd og kommunikasjon fra Wiley.

Logoer DNV og miljø

Vår visjon og våre verdier

 

VERDIER: Kompetanse, involvering og mot

Innenfor vårt fagfelt og med våre verktøy, deler vi vår kompetanse med deg. Vi tror at deling gjennom involvering, i både opplæring og i samarbeid, er en viktig suksessfaktor. Vi er alltid i utvikling, og viser mot gjennom å dele høy kompetanse, og å tørre utfordre og involvere deg som kunde og samarbeidspartner.

VISJON: Vi styrker relasjonskompetansen for å gjøre mennesker bedre i møte med hverandre.

Gjennom Everything DiSC®-sertifiseringer, faglig utvikling og rådgivning, skal vi bidra til bedre og mer effektiv adferd og kommunikasjon mellom mennesker i arbeidslivet. Effekten av dette er verdien vi skaper for deg som kunde og samarbeidspartner i din virksomhet.

 

 

 

«Volo» betyr «jeg vil» på latin, som i «Jeg vil forbedre meg».

– Adferd kan trenes og utvikles med riktig innstilling, verktøy og metode.

Ketil Olsen, Volo AS

 

 

Ansatte

KETIL OLSEN

Daglig leder, partner og kursleder

Ketil har jobbet med HR og utvikling av mennesker i nesten 30 år, og har bred erfaring fra flere bransjer. Han etablerte Volo AS i 2007. Ketil er International Certified Everything DiSC® Facilitator – ICDT Wiley og har erfaring med prosesser innen ledelse, coaching, teamutvikling, salg, omdømmebygging, bedriftskultur, visjon og verdiimplementering, samt trening og utvikling innen effektiv adferd og kommunikasjon.

Ketil er leder for Fagråd Ledelse & Kompetanse i NiT, og har lenge vært aktiv i Næringsforenings arbeid i Trondheimsregionen. Han har erfaring som foreleser ved Handelshøyskolen BI Trondheim, og er utdannet innen finans og markedsføring, i tillegg til coaching og ledelse ved NTNU i Trondheim.

ketil.olsen@volo.no | +47 414 60 265 | Min LinkedIn-profil

NINA HOLMESET KARLSNES

Konsulent, kommunikasjonsansvarlig og kursleder

Nina er konsulent med support og oppfølging av kunder, og en av kurslederne i våre sertifiseringer. Hun er International Certified Everything DiSC® Facilitator, og Miljøfyrtårnansvarlig i Volo. Nina er også kommunikasjonsansvarlig med strategisk og operativt ansvar for den digitale kommunikasjon og markedsføring, derav drift av hjemmeside, læringsplattform, teknisk support mm.

Nina har bred erfaring med markeds- og innholdsproduksjon, og jobbet flere år som Markeds- og mediekonsulent i Molde Fotballklubb før hun flyttet til Trondheim. Hun har videre erfaring med kommunikasjon og omdømmebygging gjennom innholdsproduksjon og relasjonsbygging, sosiale medier, salg og administrasjon. Nina har Bachelor med fordypning fra Idretts- og medievitenskap på NTNU i Trondheim. Hun har også studert samfunns- og humanistiske fag på universitet i Frankrike, med fordypning innen jus og markedsføring.

nina.karlsnes@volo.no | +47 950 70 702 | Min LinkedIn-profil

 

 ARNE UTSETØ HOFF

Partner, styreleder og konsulent

Arne har jobbet som konsulent og rådgiver innen ledelse, coaching, forretningsutvikling, generasjonsskifte, rekruttering, mm. i mange år. Han er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen og er tidligere partner i Ernst & Young. Han har vært prosjektleder for Innovasjon Norges kompetanse- og bedriftsutviklingsprogrammer i mer enn 20 år. Arne er Everything DiSC® Authorized Trainer og akkreditert facilitator i The Five Behaviors™.

Arne jobber også som lærer i økonomi, entreprenørskap og bedriftsutvikling ved videregående skole. Han er styreleder og styremedlem i en rekke bedrifter regionalt og nasjonalt.

arne@volo.no | +47 920 26 200 | Min LinkedIn-profil

 

Kontakt oss
*
*
*

 

Gjennom Wiley Workplace Learning Solutions er vi tilknyttet et globalt nettverk av Authorized Wiley Partnere, som jobber med kompetanseutvikling. 7,5 millioner har tatt Everyhting DiSC® eller The Five Behavior of a Cohesive Team™ globalt siden 2008. Hvert år leveres ca. 1 million verktøy  i mer enn 35.000 virksomheter globalt.

Everything-DiSC-Authorized-Partner

Volo AS er Authorized Partner Everything DiSC® og Authorized Partner The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Wiley Brands.


Vi har siden 2007 vært blant Nord-Europas ledende distributører av Everything DiSC®-verktøy, og har over 40 års erfaring med bruk.

logo3

Gjennom et nært partnerskap med Wiley, bistår vi aktivt i utvikling, forskning og kontinuerlig kvalitetssikring av verktøyene. Vi har mottatt Diamond Award fra Wiley åtte år på rad for vårt arbeid.