Salgsutvikling

Ønsker du å oppnå bedre kontakt med kundene dine eller kollegaer og andre hvis du jobber med service eller innsalg? Lær å gjenkjenne og forstå andres kjøpsstiler og å tilpasse din egen salgsstil, for å imøtekomme behov for effektiv kommunikasjon. Det vil gi resultater.

 

Everything DiSC® Salgsprofil inkluderer tips, strategier og handlingsplaner for å hjelpe selgerne med å bli mer effektive. Du lærer å gjenkjenne kunders kommunikasjon- og adferdsstil, og å tilpasse din salgsstil. Hva motiverer kundene og hvordan tas kjøpsavgjørelsen?

Ta en internasjonal sertifisering i en av verdens mest anvendte og anerkjente verktøy.

 

Som eneste i Norge, tilbyr Volo AS internasjonal sertifisering i Everything DiSC®. Dette gir deg tilgang til å benytte Everything DiSC® Sales. Etter bestått eksamen kan du jobbe med Everything DiSC® i Norge og internasjonalt.

Trening på samarbeid, kommunikasjon og adferd er et område i vekst. Everything DiSC® Workplace er en internasjonal sertifisering som er etterspurt, og passer for deg som er leder, teamleder, jobber med salg, innen HR eller som konsulent, rådgiver eller coach. Dette er sertifiseringen for deg som ønsker tilegne deg nye verktøy og metode for utvikling av egne salgsferdigheter eller å trene salgsteam og ledere.

Sertifisering betyr kvalitetssikring.  

Verktøyet

Everything DiSC® er et refleksjonsverktøy som skaper resultater. Metodikken baseres på solid forskning og benyttes av 7.2 millioner brukere globalt. Kurslederne fra Volo AS lærer deg metode og verktøy, som gir din virksomhet et konkurransefortrinn.

 

Digitale selvstudier og personlig undervisning

Kurset er lagt opp slik at du enkelt kan kombinere det med en travel arbeidshverdag. Gjennom en personlig læringsopplevelse får du innsikt og forståelse i verktøy og metode:

  • Kurset starter med 4-6 timer selvstudier i Everything DiSC® via vår digitale og interaktive læringsplattform.
  • Deretter to dager instruktørbasert undervisning i klasserom.
  • Et webinar med introduksjon til følgende Everything DiSC®-verktøy: Ledelsesprofil, Work og Leaders, Salgsprofil og Profil for Produktiv Konflikt.
  • Påbyggingskurs i teamutviklingsverktøyet The Five Behaviors™ via et 3-timers webinar

Du får fremtidsrettede verktøy til å skape resultater for din virksomhet. Dette er et engasjerende kurs med spennende undervisning, trening, casestudier, beste praksis og diskusjoner i grupper. Du gjennomfører innovative digitale selvstudier med podcast, film og oppgaver.

Undervisningen gjennomføres på norsk, du får tilgang til en norsk arbeidsbok og online bibliotek med presentasjoner til bruk i de prosesser du selv skal lede, samt digital læringsplattform med engelskspråklig materiale, slik at du lærer de internasjonale begrepene underveis.

 

Gjør som 7.5 millioner andre i 70 land og få innsikt i Everything DiSC®.

 

Gjennom Wiley Workplace Learning Solutions er vi tilknyttet et globalt nettverk av Authorized Wiley Partnere, som jobber med kompetanseutvikling. 7,5 millioner har tatt Everyhting DiSC® eller The Five Behavior of a Cohesive Team™ globalt siden 2008. Hvert år leveres ca. 1 million verktøy  i mer enn 35.000 virksomheter globalt.

 

Everything-DiSC-Authorized-Partner

 

Volo AS er Authorized Partner Everything DiSC® og Authorized Partner The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Wiley Brands.

 

logo3

 

Volo AS er det norske kompetansesenter for faglig utvikling, prosesstøtte og sertifisering av Everything DiSC®-instruktører. Vi jobber med en rekke virksomheter i offentlig og privat sektor, og er vinner av Diamond Award fra Wiley åtte år på rad.